loader image

Om oss

Midt i Oslos pulserende hjerte Frogner, ved Solli Plass, har en symfoni av krydder og eventyr blitt komponert siden 2005. Vijay Kumar Sharma og Sharda Sharma, som seilte til Norge fra India på 1980-tallet, fant sitt anker i Norges uberørte skjønnhet. Deres lidenskap? Å farge Indias kulinariske lerret for Oslos mest kresne.

Hver rett fra vår originale restaurant forteller en historie – en fortelling om en indisk sommer, en monsunromanse, eller en vinterkveld ved en Punjabi-peis. Dette er sidene i Vijay og Shardas gastronomiske dagbok, fylt med minner og tradisjoner fra deres elskede hjemland.

I begynnelsen av 2020 ble en ny stjerne lagt til vårt kulinariske firmament; Aura. Et sted hvor tradisjoner ikke bare bevares, men males i moderne pensel. På Aura inviterer vi deg til en dans av smaker fra Indias klassiske smug med en moderne vri, hver bit en sanselig oppdagelse.

Våre hjerter banker i takt med de livlige rytmene fra Punjab og Rajasthan, Indias nordvestlige juveler. Disse provinsene, med sine travle basarer, melodiske folkesanger og aromatiske kjøkken, er essensen i vår inspirasjon. Når du trer inn i vår Aura, trer du ikke bare inn i en restaurant; du begir deg på en reise – en som lover rike opplevelser av smaker, minner og følelser.

Bli med på vår reise, nyt vår arv. La oss sammen skrive et deilig kapittel i hjertet av Oslo.

Kontakt

Oscars gate 81, 0256 Oslo

E-post: post@aurarestaurant.no

Telefon: +22 55 39 29

Åpningstider

Tirs-lørdag 1700-2130

søndag 1600-2030

Mandag stengt

(Kjøkkenet stenger kl 21.30)

Powered with ♥ by Vivamart AS copyright @ 2023

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.